keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Keskeneräisten töiden viimeistelyä

Useampikin työ on kesken, jatkuvasti. Nyt menneen viikonlopun aikana sain muutaman jutun tehtyä valmiiksi, ja aloitettua siinä sivussa taas jotain uuttakin (mitkä jäivät taasen kesken...)

Sisätäyttövaippoja tutulla kaavalla ja toteutuksella, ulkopinta joustofroteeta ja sisällä microfleece. Sivuneppikiinnitys. Nämä ovat (melko suurella todennäköisyydellä) viimeiset raitavaipat tällä mallilla, enempää raitavärejä en enää halua. Tuota pinkkiraitaa on jäljellä aika reilu pala, siitä oli vielä tarkoitus tehdä jotain vaatetta tai joku vaippa, mutta se saa ollakin jo eri kaavalla toteutettu, jos vaippaan asti tuota kangasta päätyy.



Ja muutama taskuvaippa, nämäkin erittäin hyväksi todetulla kaavalla ja materiaaleilla. Ulkopinta BrPulia, sisäpinta coolmaxia. Kiinteänä imuna koko vaipan matkalla kerros flanellia sekä coolmaxissa vielä erillinen tiimaimu bambusta. Kuminauhat ovat eri sorttista kuin aiemmin käyttämäni (aiemmissa Multifortia, näissä Inkan alusvaatekumppari), näissä reisi- ja etukumpparit ovat huomattavasti löysemmät kuin aiemmin tekemissäni. Saas nähdä tuliko meidän rimppakintulle liian väljät. Nämä kyseiset vaipat ovat roikkuneet valmiiksi leikattuna jo pidemmän aikaa (Apina-PULiakin oli pakko saada HETI kun sitä ilmestyi myyntiin), mutta vasta nyt pääsevät vihdoin ihanat kuosit käyttöön! Näitä on ilo pukea päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti