sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Harkkahousukokeilua ja imuja

Viimeisin projekti on ollut harkkahousujen kaavoittaminen pikkuneidille. Kovasti kuopus, ikää 1v 3kk viestittää vessahädästään ja säntää potalle pissan tullessa. Kesäksi ajattelin tehdä siis ihan pienen pieniä pikkarimallisia harkkahousuja, jotka saa nopeasti jalasta pois. Imutehoa näissä kun ei kummoisesti tarvita, kun pissan tullessa potalla kuitenkin aina käydään ja vaippa vaihdetaan.

Yhden aivan liian suuren "koevedoksen" jälkeen otin esikoisen 80/86cm pikkuhousut, joista piirsin kaavat näihin. Sisäpinta luomulaatuista joustofroteeta, kiinteänä imuna 4krs joustofroteeta tiimalasin muotoisessa imussa ja ulkopinta Marimekon raitatrikoota. Mallista tuli heti hyvä ja istuva, koekäytössäkin nämä jo kertaalleen olivat, siksi pesun jäljiltä trikoo vähän rutussa. Ihanan pienenpienet pikkarit mekon alle kesällä ulos!
Lisäksi eilen valmistui 5 kpl ihanan paksua taittoimua luomubambufleecestä. Näihin vaihdoin saumuriin lilan ja vaaleanpunaisen siepparilangan, ajatuksena että erotan nuo luomulaatuiset noista "tavallisista" bambufleeceimuista. Kivan näköiset noista tuli, mutta tuo luomulaatu on niin järjettömän paksua, että sen erottaa kyllä ihan näppituntumallakin tuosta tavallisesta. Toivottavasti imee suhteessa yhtä hyvin, mitä paksuutensa puolesta antaa odottaa!


1 kommentti:

  1. Mukavan pikkuhousumaiset nuo harkkahousut, siitä ei ole enää pitkä matka tavallisiin pikkareihin sitten kun sen aika koittaa.

    Mistä olet muuten ostanut tuota ruskean väristä pul:ia jota näkyy noissa aiemmin postatuissa kuvissa, se näyttää mukavan väriseltä. On vaikea ostaa juuri haluamaansa tietynväristä kangasta kun kuvat vääristävät.

    VastaaPoista