sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

HoitovaippojaNäitä vaippoja on tehty vaihe vaiheelta pitkään ja hartaasti. Tosin tarvekaan ei ole ollut kovin akuutti, koska nämä vaipat on tehty ensisijaisesti kuopukselle hoitovaipoiksi. Alustavan aikataulun mukaan omat "kissanpäiväni" ovat ohi syksyllä, kun töihin pitäisi palata. Vaan aika näyttää, aika näyttää... Mutta jos huonosti käy, hoitovaipat on ainakin tehty jo valmiiksi :)

Näissä vaipoissa on PULin suojana ja ekstraimutehon tarjoamassa kiinteä kerros ohutta flanellia. Ulkopuolet on tarkoituksella tehty erilaisista kuvioPULeista, jotta vaipanvaihto olisi mukavaa myös tuleville hoitajille. Sisäpintoina kaikissa värillinen coolmax. Tarrakiinnitys, joka on selvästi neppejä helpompikäyttöisempi useamman eri ihmisen käyttää. Malli on jo esikoisen aikana modattu, ja toimivaksi todettu. Imutkin näihin on jo valmiina isomman jäljiltä, juuri tämänkokoisiin vaippoihin mitoitettuja hamppusherpa- ja hamppuflanellitaittoja löytyy n. 20. (Eli pikaisesti laskettuna vielä olisi imuja vielä muutamaa uutta eri kuosista vaippaa varten valmiina...)

Meillä nämä tuskin pääsevät käyttöön ennen sitä hoidon aloittamista, koska nepit ovat kotikäytössä paljon suositumpi vaihtoehto. Vaikkakin nuo kuosit ovat jokseenkin aika ihanaiset. Mutta tulevaisuutta (ja typyn kasvamista) odotellessa...

Tässä tämän päivän sarja.

Tässä vaippasarja kokonaisuudessaan, tässä näkyy myös nuo sisäpintojen coolmaxien värit. Mukana myös aiemmin valmistuneet samanlaiset ja -kokoiset palloPUL-taskut.


Ja vielä lopuksi hieman vajaat kolmevuotiaan kuvausassarini näkemys vaippojen "myyvästä" asettelusta :)

2 kommenttia:

  1. Syötävän ihania vaippoja. Teetkö niitä myös ostotilauksena? Terveisin kiltsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Aivan tosi hienoja vaippoja. Varsinkin kun oon aseteltu samaan kuvaan.herkullisia :D

    VastaaPoista